billig kärlek in our hearts

finns det något bättre än lite gratis bekräftelsebehov genom billig kärlek?
nu har vi varit i grekland i fem dagar och har fått så mycket överflödig kärlek från alla greker att vi är mer än lite beredda på att tampas med alla svenskdryga killar.

alla våra killar uppradade på frimpens och fampens super hot swegrill

ikväll var vi som vanligt på crazy totem bar och det var fetaste catfighten mellan alla boys som ville haffa oss. en liten flottig snygging som jobbar på ett gyros (typ kebab) ställe här i skiathos har lite smått spanat på fampyn som skrattat gott och spanat tillbaks. och gårdagens bravader innehöll väldigt mycket alkohol som vi blev bjudna på av superhottien georgios resulterade i ett mer eller mindre haff. och idag vid hamnen träffade vi de sötaste greker ni någonsin kan föreställa er och vi bestämde att ses på <3 crazy totem bar <3.
så vad äger rum om inte världens catfight som innehöll mördarblickar från kebabkungen och biggest sadface ever från georgios och väldigt förnöjt smile från supersweetlovegreekguy. billig kärlek? yesyesyes!
<
och frimpy sweetheart fick smakprov på en mycket intelligent och allmänbildad britt igår som även idag infann sig på totembar, efter att ha "looking at the sunrise" i två timmar igår. han och en av de gölliga grekerna vid hamnen (han var mtv-kändis (!!!!!!!)) satt och fightades lika tyst men intense som fampens bois gjorde. (greki-mtv-love vann, iallafall för ikväll) billig kärlek? att det är!

och mtv-greki och super-sweet-greki hade inte en kompis utan två vilket ledde till en fight mellan white-tshirt-boi och marinbiologen (han såg verkligen verkligen ut som en marinbiolog) om vem som skulle haffa tove. men som tur var, för att slippa blod och utslagna tänder skickade janna (norskan som är bartender) ut white-tshirt-boi innan fighten hann riktigt starta. billig kärlek? skämta inte!


här kommer några super-top-notch-sexy-swedish-greek-sectrets:
- "i don't want to have sex with you, I want to make loooove with you"
- "you're too young, too young, I am too old!"
- "how did you learn to kiss like that?"
- "look at the stars, they're almost as beautiful as you're eyes"
- "would you like to kiss it?"
- "are you a virgin?"
- "do ar veldik vaker"
- "EnI timE yOu uAnt bEIbe..." (på sms)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0