lord of the ganja - sagan om kaffis

under vårt ultimate lökhäng idag satt vi med burcu och håkan och diskuterade vilka alla på södra skulle vara i sagan om ringen. här är ett fult litet kollage som vi fixade på oss alla <3

storyn handlar om lite trasiga frodo-baba som efter för mycket ganja får skäll av den gode men lite stränga gandalf-burcu att gå och göra sig av med sitt missbruk. till sin hjälp får han sam-håkan som gör allt han kan för att försöka hjälpa frodo-baba att välja den vita vägen. tyvärr kommer merry-fanny och pippin-frida och springer in i dem på vägen och tvingar på dem sitt sällskap.
gollum-assar blir sur när han får höra att frodo-baba har en massa ganja som han ska spola ner i toaletten och försöker hindra honom genom att lura honom att sam-håkan rökt upp allt (asså när gollum lägger alvbrödsmulorna på sam i sista filmen för att skapa bixbox). den förvirrade frodo-baba känner sig sviken och dissar sam-håkan.

när sam-håkan har gått har gollum-assar och frodo-baba en magic circle och frodo-baba snear och lämnas av gollum-assar och hämtas av mariapol (orcherna som fångar frodo när han har blivit spindelkladd) nerkletad i sitt eget slem och spya. sam-håkan räddar honom och till slut lyckas de ta sig ur narkotikaträsket tillsammans och gandalf-burcu blir glad (så glad den bittra fittan kan bli såklart)


övriga retards värda att nämna:
tove är geekbruden eowyn för att hon alltid vill vara med och "grabba" sig med killarna liksom bruden som vill vara med i kriget.
daniel är sauron för han är så dark och allmänt mystisk.
boromir är gunnar för att han är så avis på dj babas music skills som han försöker sno.
orcherna är random äckliga retards och nazgul är typ de onda fashionisarna som fått för mycket hybris (hehe).
aragorn och arwen är david och rebecka och legolas är simon sarnecki som är lite mystiskt svår och flickfavorit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0